طبق تحقیقات انجام شده فرزندان مادرانی که در سه ماه اول بارداری خود، هفته ای حداقل ٣٠ گرم ( ۶ قاشق چایخوری) آجیل مصرف کرده بودند درزمینه عملکرد شناختی، توجه و همینطور تست های حافظه بهتر بودند.
محققان اسپانیایی می گویند، مصرف گردو، بادام یا دانه های کاج می تواند موجب تولد کودکان باهوش شود.
این محققان با بررسی ٢٢٠٠ جفت مادر و فرزند دریافتند، فرزندان مادرانی که در سه ماه اول بارداری خود، هفته ای حداقل ٣٠ گرم ( ۶ قاشق چایخوری) آجیل مصرف کرده بودند در زمینه عملکرد شناختی، توجه و همینطور تست های حافظه بهتر بودند.
آجیل سرشار از فولات و اسید های چرب ضروری است و این مواد وقتی در بافت های مغز جمع می شوند می توانند حافظه و مدت توجه را افزایش دهند.
آجیلی که محققان به بررسی آن پرداختند متشکل از گردو، بادام، دانه کاج و فندق بود. آنها می گویند این خوراکی ها سرشار از اسید فولیک، اسیدهای چرب امگا ٣ و امگا ۶ هستند. این مواد بیشتر تمایل دارند که در بافت های عصبی، به ویژه در نواحی جلویی مغز که در عملکردهای اجرایی و حافظه متمرکز هستند، جمع شوند.
محققان سه ماه اول و سوم بارداری مادران و عادت های تغذیه ای آنها را بررسی کردند و پس از گذشت مدتی از زایمان آنها به بررسی کودکان ١٨ ماهه، ۵ و ٨ ساله آنها پرداختند.
نتایج این بررسی نشان داد زنان بارداری که سه ماهه اول بارداری خود آجیل مصرف کرده بودند، کودکان باهوشی داشتند اما فواید آجیل در افزایش هوش کودکان زنانی که در دوره های بعدی بارداری شان آجیل مصرف کرده بودند، چندان مشهود نبود.
محققان معتقدند علت این اتفاق این است که سیستم عصبی جنین در سه ماهه اول بارداری شکل می گیرد.
بررسی های دیگر نشان می دهد که مصرف آجیل می تواند موجب کاهش فشار خون و خطر ابتلا به دیابت شود و در نتیجه شکل گیری توانایی شناختی جنین به خطر نمی افتد .
محققان اسپانیایی می گویند برای داشتن فرزندی باهوش، بهتر است زنان باردار به تغذیه شان به ویژه در سه ماه اول بارداری توجه کرده و آجیل بیشتری مصرف کنند.خوراکی برای افزایش هوش نوزادان فرزندان مادرانی که در سه ماه اول بارداری خود، هفته ای حداقل ٣٠ گرم ( ۶ قاشق چایخوری) آجیل مصرف کرده بودند در زمینه عملکرد شناختی، توجه و همینطور تست های حافظه بهتر بودند.
محققان اسپانیایی می گویند، مصرف گردو، بادام یا دانه های کاج می تواند موجب تولد کودکان باهوش شود.
این محققان با بررسی ٢٢٠٠ جفت مادر و فرزند دریافتند، فرزندان مادرانی که در سه ماه اول بارداری خود، هفته ای حداقل ٣٠ گرم ( ۶ قاشق چایخوری) آجیل مصرف کرده بودند در زمینه عملکرد شناختی، توجه و همینطور تست های حافظه بهتر بودند.
آجیل سرشار از فولات و اسید های چرب ضروری است و این مواد وقتی در بافت های مغز جمع می شوند می توانند حافظه و مدت توجه را افزایش دهند.